PHDSTUDIES.DK

Personaleledelse Ontario - Personaleledelse-uddannelser i Ontario Personaleledelse, Ontario

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Studere human ressource management forbereder de studerende til at styre arbejdstagere på forskellige former for organisationer og virksomheder. En, der får en grad af denne art kan tage kurser såsom konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold, skabe ROI og bygning arbejde teams.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Personaleledelse Ontario - Tag din PhD i Ontario. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Personaleledelse, Ontario Filter

PhD in Organizational Behaviour & Human Resource Management

Telfer School of Management
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Ottawa