PHDSTUDIES

Personaleledelse Nordamerika - Personaleledelse-programmer Personaleledelse Nordamerika

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

En uddannelse i human resource management giver de studerende grundlaget for styring og førende en stab på en virksomhed eller organisation. I dette fagområde, er det almindeligt for eleverne til at lære en række færdigheder, såsom konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold, skaber ROIs og bygning arbejde teams.

 

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

Personaleledelse Nordamerika - Tag din Personaleledelse Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Personaleledelse, Nordamerika Filter

Ph.D. in Human Capital Development

The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences
PhD
Aug 2020
<
Fuldtid
<
5&nbsp;-&nbsp;6 år
01 Jun 2020
Engelsk
på universitet

The School of Interdisciplinary Studies and Professional Development offers the Doctor of Philosophy in Human Capital Development. The Human Capital Development doctoral progr ...

Læs mere

École de Gestion Telfer
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores studerende arbejder på deres forskning i samarbejde med internationalt anerkendte professorer. <a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http ...

Læs mere