PHDSTUDIES.DK

PhD i Peru - PhD-uddannelser i Peru

Peru har været at trække turister fra hele verden, og flere og flere studerende vælger Peru for postgraduate uddannelse. Der er noget for enhver smag i Peru, herunder antikke ruiner, snedækkede bjerge, sandklitter, vulkaner, museer, smukke kystlinje, dynamiske byer, god mad, og en kultur med myriader af indflydelser. En ph.d. i Peru kan vise sig at være en virkelig underholdende og oplysende oplevelse.

Ph.d. i Peru programmer er designet til studerende interesseret i at forfølge en karriere i den akademiske verden, forskning eller industrien. Ph.d. i Peru programmer kræve, at studerende har den nødvendige uddannelse, erfaring, og forudsætninger er specifikke for hvert enkelt program, samt de færdigheder og kompetencer til at tænke kritisk og selvstændigt. Studerende at forfølge en ph.d. i Peru vil, under tilsyn af sagkyndige fakultet, forsker på et specialiseret emne inden for området og fuldføre og forsvarer en afhandling.

Lær mere om en ph.d. i Peru ved at søge via de programmer nedenfor og du kan finde det næste trin i din akademiske og professionelle karriere!

 

resultater fundet Filter

Doktorgrad i Administration

Universidad de San Martín de Porres
på universitet Fuldtid Marts 2020 Peru Santa Anita

Den konstante ændring i modellerne og paradigmerne for videnskabens ledelses viden og økonomiens forskellige grene fører faglæreren, konsulenten og forskeren til refleksion og konstant omtanke på den teoretiske ramme for de grundlæggende discipliner i deres område viden og dets bidrag til løsningen af ​​socioøkonomiske problemer, ledelse af selskabet og samfundet.

Doktorgrad i sikkerhed, sundhed og miljø

Camara Minera Del Peru
Online Fuldtid Deltid 3 år Marts 2020 Peru La Molina + 1 mere

Formålet med doktorgraden er at uddanne forskere med solid viden på de forskellige områder af sikkerhed, sundhed og miljø, hvilket vil gøre det muligt for den studerende at anvende deres videnskabelige viden for at opnå et praktisk og nyttigt resultat for samfundet for at blive inkorporeret eller styrke sit forsknings- og udviklingsarbejde inden for de forskellige produktive og akademiske sektorer inden for sikkerhed, sundhed og miljø