PHDSTUDIES.DK

PhD Kraków - PhD-uddannelser i Kraków PhD, Kraków

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Med ældgammel kultur, er byen Krakow er kendt for de førende centre for polske akademiske, kulturelle og kunstneriske liv. Det er den vigtigste uddannelsesmæssige hub og Jagielloński som er den næstbedste universitet i landet er også placeret i denne by.

PhD Kraków - Tag din PhD i Kraków. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. studier i økonomi, finansiering og ledelse (EFM)

Cracow University of Economics
på universitet Deltid 3 år Oktober 2019 Polen Kraków

Krakow University of Economics tilbyder innovativ deltid Ph.D. Studier i økonomi, finans og Management (EFM). Disse undersøgelser, udelukkende foregår på engelsk, er designet til kandidater interesseret i akademisk forskning, er villige til at udforske tværfaglige forskningsmuligheder givet på CUE. Formålet med programmet er at uddanne fremtidens forskere, undervisere og fagfolk, og bidrage til ...