Filter
PhD
Polen Poznań Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Poznań - PhD-uddannelser i Poznań PhD, Poznań

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Der er mange højere læreanstalter og universiteter i Poznan. The University School of Physical Education i Poznan og Kasy Fiskalne Poznań - MICO er de to bedste uddannelsesinstitutioner i byen.

PhD Poznań - Tag din PhD i Poznań. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Polen
Poznań
Studietype
Hastighed
Poznan University of Life Sciences

Kandidater til PULS Ph.d. Undersøgelser skal have et diplom, der bekræfter gennemførelsen af ​​kandidat (2 °) undersøgelser eller regelmæssig M.Sc. undersøgelser. ... [+]

Ansøgning procedurer 1.Candidates for Poznań University of Life Sciences Ph.d. Studies (PULS Ph.d. Studies) nødt til at have et diplom, der bekræfter gennemførelsen af ​​kandidat (2 °) undersøgelser eller regelmæssig M.Sc. undersøgelser tildelt i Polen eller en autoriseret eller apostille stemplet eksamensbevis eller andet dokument, der bekræfter deres eksamen fra et universitet i udlandet og overvejet, om magt regler om validering af udenlandske eksamensbeviser eller for strømmen af ​​en international aftale, for at svare til de respektive polske eksamensbevis afslutningen af ​​kandidat (2 °) undersøgelser eller regelmæssig M.Sc. undersøgelser, giver deres indehavere tilladelse til at foretage ph.d.-studier i Polen.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk