PHDSTUDIES.DK

PhD Warsaw - PhD-uddannelser i Warsaw PhD, Warsaw

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Warszawa hovedstaden og den største by i Polen menes at være en stor turistattraktion, økonomisk knudepunkt og pædagogisk center. Byen er fyldt med naturlig skønhed og er et ideelt pædagogisk knudepunkt for naturelskere. Det har også institutioner, der tilbyder grader i forskellige områder for videregående uddannelse.

PhD Warsaw - Tag din PhD i Warsaw. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i samfundsvidenskab og humaniora (fuld tid eller dual degree)

The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Oktober 2019 Polen Warsaw

Ph.d.-uddannelsen varer fire år - den maksimale periode for et sådant program, der normalt tillades af polsk lov (begrænset ekstra tid er tilladt for studerende afbryder deres studier for de forskellige årsager klart specificeret i ministerielle forordninger). Fuld tid eller dobbelt grad er tilgængelige.

Doctor of Management

University of Warsaw, Faculty of Management
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Polen Warsaw

Ph.d.-programmer (den såkaldte. dagligt) ved Det Naturvidenskabelige Management gennemført siden starten af ​​afdelingen, og i 1995 blev lanceret så. Extramural Studies PhD, også involverer udlændinge.