PHDSTUDIES.DK

PhD Braga - PhD-uddannelser i Braga PhD, Braga

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Braga er en af ​​de ældste byer i det nordvestlige Portugal og har den ældste katolske ærkebispedømme i landet. At være en stor by i kommunen, to vigtigste universiteter har deres hovedkvarter her. Disse er Minho Universitet og Universidade Catolica Portuguesa.

PhD Braga - Tag din PhD i Braga. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d.-program i informatik

University of Minho - School of Engineering
på universitet Fuldtid 8 semestre Oktober 2019 Portugal Braga

Ph.d. Program på Informatik formål at fremme ekspertise og forskning i Informatik og tilhørende teoretiske fundamenter, der giver høj kvalitet avanceret uddannelse, baseret på egen forskning, med international anerkendelse.