PHDSTUDIES.DK

PhD Evora - PhD-uddannelser i Evora PhD, Evora

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

"Évora er en by i Portugal, som stadig er rig på sine middelalderen især i sine konstruktioner Derfor har byen mange historiske seværdigheder for turister at se det har en enkelt universitet -.. Universitet Évora. "

PhD Evora - Tag din PhD i Evora. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i landskabskunst og teknikker

Universidade de Évora
på universitet Fuldtid 8 semestre Oktober 2019 Portugal Evora

Dette ph.d.-program følger principper for uddannelse af forskere med en stærk videnskabelig baggrund, højt kvalificeret til at løse problemer, der har en høj følelse af videnskabelig integritet, med evnen til at kommunikere med iværksætterånd med høj grad af autonomi og evne af kontinuerlig læring.

Ph.d. i biokemi

Universidade de Évora
på universitet Fuldtid 8 semestre Oktober 2019 Portugal Evora

Ph.D. i Biochemistry sigter mod at bidrage til styrkelse og konsolidering af videnskabelig forskning gennem avanceret træning og specialuddannelse af menneskelige ressourcer inden for biokemiområdet for at uddanne forskere med høj etisk følelse, rigor og videnskabelig integritet, som kan forestille sig, udføre og evaluere videnskabelige forskningsprojekter på en autonom måde i dette videnskabelige område.

Informatik Ph.D.

Universidade de Évora
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Portugal Evora

Ph.d.-uddannelsen i datalogi har til formål at udvikle kompetencer, færdigheder og avancerede metoder i computer forskning.

Doktorgrad i uddannelsesvidenskab

Universidade de Évora
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Portugal Evora

Dette kursus henvender sig til en bred vifte af fagfolk interesseret i at erhverve avanceret og vedvarende uddannelse i forskning i de forskellige områder af uddannelse videnskaber

PhD i matematik

Universidade de Évora
på universitet Fuldtid 4 år Oktober 2019 Portugal Evora

Videreuddannelse i teoretiske og anvendt matematik med vægt på algebra og logik (logik, ikke-standard analyse, algebra, teori om tal, kryptering), analyse (differentialligninger, calculus varianter og optimal kontrol, optimering, dynamiske systemer, numeriske applikationer) og Statistik (statistik, operationel forskning, sandsynlighed).

PhD i arkitektur

Universidade de Évora
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Portugal Evora

Ph.d. i Arkitektur åbner et rum for uddannelse og på højt niveau avanceret forskning ikke kun rettet til dem, der er i gymnastiksalen, men også dem, der udøver professionel praksis, for hvem dette kursus giver mulighed for at uddybe deres viden og udvikle færdigheder inden for arkitektur .