PHDSTUDIES.DK

PhD Porto - PhD-uddannelser i Porto PhD, Porto

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

PhD Porto - Tag din PhD i Porto. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

PhD i arkitektur

Universidade Lusófona do Porto
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Portugal Porto

Ph.d. i Arkitektur, University of Porto portugisisktalende har som hovedformål at uddanne forskere og undervisere inden for arkitektur. Dette forslag søger at imødekomme behovet for en innovativ og kreativ uddannelse i landet og i portugisisktalende plads i deres område af ekspertise, arkitektur.

Phd i økologi og miljø og sundhed

University Fernando Pessoa
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Porto

Ph.d.-programmet er relateret til kursets undervisning medarbejderes nationale og internationale forskningsprojekter, der har resulteret i et betydeligt antal videnskabelige artikler.

Ph.d. i Business og Management Studies

University of Porto School of Economics and Management.
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Portugal Porto + 1 mere

Handelshøjskolen, Porto Universitet, er en førende skole inden for økonomi og ledelse i Portugal med en lang erfaring i undervisning og forskning på disse områder. Ved at tilmelde sig ph.d.-uddannelsen drager de studerende ud af ekspertisen og erfaringerne i dette mest fremtrædende forskningsmiljø.

Ph.d. i økonomi

University of Porto School of Economics and Management.
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Kontakt skolen Portugal Porto + 1 mere

Ph.D. Program i økonomi er et fireårigt, fuldtids program. De første tre semestre er afsat til kursusarbejde; de resterende semestre er afsat til forberedelsen af ph.d. afhandling.