PHDSTUDIES

Professionel kommunikation i Malaysia - Professionel kommunikation-uddannelser i Malaysia Professionel kommunikation

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Professionel kommunikation er et ekstremt vigtigt fagområde for en rivende udvikling arbejdsplads. Denne type program kan hjælpe eleverne lære alt om, hvordan man effektivt kommunikere vigtige ideer og information på arbejdspladsen.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Professionel kommunikation i Malaysia - Tag din PhD i Malaysia. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Professionel kommunikation, Malaysia Filter

Filosofisk doktor i faglig kommunikation

IUMW - International University of Malaya-Wales
PhD
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 år
19 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Forskningen i ph.d.-uddannelsen er en dybdegående undersøgelse af specifikke forskningsspørgsmål i forbindelse med en faglig kommunikationsdisciplin med det formål at forbedre ...

Læs mere