PHDSTUDIES

Deltid Professionsuddannelse Brisbane - Professionsuddannelse -uddannelser i Brisbane Professionsuddannelse , Brisbane

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

En professionel studier program er et fremragende pædagogisk valg for alle, der er interesseret i at forfølge en spændende karriere efter at have forladt en videregående uddannelse. Denne type program er beregnet til at lære eleverne, hvad de behøver at vide om at komme ind og lykkes på arbejdspladsen.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Brisbane har multi-campus gymnasier og universiteter heriblandt Australiens top bedømte dem som University of Queensland, Griffith University og Queensland University of Technology. Denne populære by er et ideelt sted at studere.

Deltid Professionsuddannelse Brisbane - Tag din Professionsuddannelse i Brisbane. Få alle Professionsuddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Professionsuddannelse, Brisbane Filter

Doctor in Philosophy (DPHD)

University of Southern Queensland (USQ)
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet
Online

The Doctor of Philosophy (PhD) er en forskningsgrad tilgængelig på alle studieområder og giver dig evnerne til at blive en effektiv forsker inden for din tidligere studerede d ...

Læs mere