PHDSTUDIES.DK

PhD i Qatar - PhD-uddannelser i Qatar

Studerende fra hele den mellemøstlige region og globalt har valgt en ph.d. i Qatar for deres postgraduate uddannelse. Qatar har udviklet sig til en international by med moderne arkitektur, glamourøse shopping, og dejlige seafronts. Ud over den overflod der stadig eksisterer den arabiske traditioner og kultur synlig i basarer, hyggelige fiskerbyer, og folket. En ph.d. i Qatar er en unik oplevelse for en uddannelse af høj kvalitet i en region i verden med voksende magt og ære.

Ph.d. i Qatar programmer er udfordrende med strenge kursusaktiviteter. Studerende at forfølge en ph.d. i Qatar skal have forpligtelse såvel som den nødvendige uddannelsesmæssige baggrund, erfaring og kritisk og uafhængig tænkning. Studerende vil gennemføre omfattende forskning og komponere en ph.d.-afhandling eller en disputats, der giver et bidrag til feltet.

Hvis en ph.d. i Qatar gnister din interesse, skal du rulle ned for at lære mere om programmer til rådighed.Tag det næste skridt mod dine mål i dag!

resultater fundet Filter

PhD i Computer Science and Engineering

Hamad bin Khalifa University
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-studerende vil opdage det unikke af sin slags forskning grad og deltage i dem, give dem værdifuld erfaring, store muligheder for gode jobs og vidunderlige og rentabel inden for Computer Science and Engineering, hvilket øger efterspørgslen efter det dag efter dag.

Ph.d. i bæredygtigt miljø

Hamad bin Khalifa University
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-uddannelsen i Bæredygtig Miljø جامعة حمد بن خليفة sigter mod at give de studerende en omfattende viden om emner relateret til det bæredygtige miljø, herunder menneskets udvikling på miljøet, forureningens årsager og virkninger, måder at kontrollere det på og konsekvenserne af den globale befolkningsforøgelse på naturressourcerne. Gennem programmet gennemfører eleverne innovativ og målrettet miljøforskning med fokus på spørgsmål relateret til støtte til bæredygtig udvikling. Den tværfaglige kursusplanlægger bygger grundlæggende viden, som igen udvikler sig med miljøudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjerne til at spore flere karriereveje.

Ph.d. i bæredygtig energi

Hamad bin Khalifa University
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-uddannelsen i bæredygtig energi جامعة حمد بن خليفة giver også studerende en omfattende viden om bæredygtige energispørgsmål og virkningen af ​​bybygning, transport og fremstilling på energi bæredygtighed.