PHDSTUDIES

Retsvidenskab Afrika - Retsvidenskab-programmer Retsvidenskab Afrika

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Undersøgelsen af ​​retsmedicinsk videnskab kan omfatte biologi, kemi, datalogi og en bred vifte af andre emner, samt hvordan hvert fag vedrører kriminel og civilret. Denne type program er fremragende til dem, der ønsker at lære om et ofte misforstået område med retshåndhævelse.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Retsvidenskab Afrika - Tag din Retsvidenskab Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Retsvidenskab, Afrika Filter

Ph.d. Forensic Science

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Ph.d.-afhandling Forskning i retsmedicin

Læs mere