PHDSTUDIES

Retsvidenskab i Australien - Retsvidenskab-uddannelser i Australien Retsvidenskab

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Forensic science involverer mange forskellige emner, herunder fingeraftryk analyse, DNA kortlægning, genopbygning af kriminalitet scene, håndskrift eksamen, kriminel psykologi og meget mere. Mange højere læreanstalter tilbyder kurser i retsmedicin for studerende, der ønsker at lære mere om de juridiske anvendelser af videnskab.

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

Retsvidenskab i Australien - Tag din PhD i Australien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Retsvidenskab, Australien Filter

Retsmedicinsk forskning

Victorian Institute Of Forensic Medicine
PhD
Jan 2022
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

hans forskning omfatter søgning og genopretning, analyse og fortolkning af skelettrauma, bevis i retten og menneskelig identifikation. Inden for disse områder offentliggør enh ...

Læs mere