PHDSTUDIES

Deltid Robotteknologi Santa Cruz de Tenerife - Robotteknologi -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Robotteknologi , Santa Cruz de Tenerife

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Med en stærk vægt på matematik og teknik, er inden for robotteknologi hurtigt skiftende at opfylde kravene i en global økonomi. Dette felt kan forberede de studerende til stillinger rundt om i verden i mange industrier samt i forskning, medicin og uddannelse.

 

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Robotteknologi Santa Cruz de Tenerife - Tag din Robotteknologi i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Robotteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Robotteknologi, Santa Cruz de Tenerife Filter

Ph.d. Ph.d. i nanoscience og nanoteknologi

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
på universitet

Master i Molekylær nanovidenskab og nanoteknologi er den periode af ph.d.-program i nanoscience og nanoteknologi. I denne ph.d. universiteter i Valencia, Alicante, Jaume I, La ...

Læs mere