Filter
PhD
Rusland Studietype: alle Hastighed: alle

PhD i Rusland - PhD-uddannelser i Rusland

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

PhD i Rusland - Tag din PhD i Rusland. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Afdelingen for fysik og teknologi i nanostrukturer er beregnet til at forberede højt kvalificerede specialister på dette område. Den moderne forestilling om nanostrukture ... [+]

Ph.d. i halvleders fysik

Undervisningssprog: Russisk

Afdelingen for fysik og teknologi i nanostrukturer er beregnet til at forberede højt kvalificerede specialister på dette område.

Den moderne opfattelse af nanostrukturer omfatter en bred vifte af materialer og apparater, der finder anvendelse på helt forskellige områder: fra elektronik og mekanik til bioteknologi.

Udover laboratorierne i instituttet er faciliteterne til praktikanterne udbudt af Akademisk Universitet, Ioffe Institutet og Videnskabelig-Teknologisk Center for Mikroelektronik.

Afdelingen tilbyder følgende postgraduate program:

Halvleders fysik.

Ved at anvende en unik eksperimentel og teknologisk basis for laboratorier i akademiske institutter under uddannelsen skabes gunstige betingelser for at mestre moderne forskning og teknologiske metoder.... [-]

Rusland Saint Petersburg
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MSU - Moscow State University Graduate School

GSBA-ph.d.-uddannelsen er designet og struktureret til at fremme akademisk forskning inden for anvendt økonomi og ledelse. Programmet er beregnet til kandidater med fremr ... [+]

Ph.d.-uddannelsen undervises på russisk.

Ph.d.-programmet (ph.d.) Mentorforskere i Anvendt økonomi og ledelse

Forskning og udvikling af viden er grundlæggende dimensioner af alle GSBA-programmer. GSBA-doktorgradsprogrammet er designet og struktureret til at fremme akademisk forskning inden for anvendt økonomi og ledelse. Programmet er beregnet til kandidater med fremragende intellektuelle evner og et stærkt engagement i forskning.

Doktorgradsuddannelsen består af obligatoriske kurser inden for det første studieår, undervisningsøvelser i andet og tredje studieår. Forskning, der fører til afhandlingen, starter i de første år og fortsætter gennem studiet.

... [-]
Rusland Moscow
September 2019
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk