PHDSTUDIES.DK

PhD Moscow - PhD-uddannelser i Moscow PhD, Moscow

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Moskva anses for at have den mest politisk indflydelse i Rusland. Det huser nogle af verdens milliardærer. Moskva har over 11 millioner mennesker og en dynamisk økonomi. Byen har 60 statslige universiteter og et flertal af de studerende major i videnskaber.

PhD Moscow - Tag din PhD i Moscow. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd (ph.d.-uddannelsen)

MSU - Moscow State University Graduate School
på universitet Deltid 3 år September 2019 Rusland Moscow

GSBA-ph.d.-uddannelsen er designet og struktureret til at fremme akademisk forskning inden for anvendt økonomi og ledelse. Programmet er beregnet til kandidater med fremragende intellektuelle evner og et stærkt engagement i forskning.

Ph.d. i Metallurgi af Ikke-jernholdige Metaller og Legeringer

National University of Science and Technology MISIS
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Rusland Moscow

Programmet er designet til forskere, der ønsker at forfølge deres uddannelse inden for ikke-jernholdige metalliske materialer videnskab. Du vil gennemføre din forskning inden for strukturelle og fysiske egenskaber ved metalliske materialer (termodynamiske, termofysiske, mekaniske, elektrofysiske osv.).

Ph.d. i Fysik af Kondenseret Materiel og Quantum Technologies

National University of Science and Technology MISIS
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Rusland Moscow

Programmet er designet til forskere, der ønsker at forfølge deres uddannelse inden for teoretisk og anvendt fysik samt andre tværfaglige natur- og ingeniørvidenskaber. Du vil gennemføre din forskning om fysiske fænomener, deres principper og processer.