Filter
PhD
Rusland Sankt-Peterburg Saint Petersburg Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Saint Petersburg - PhD-uddannelser i Saint Petersburg PhD, Saint Petersburg

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

St. Petersburg Byen ligger langs Neva-floden. Det har en befolkning på over 5 millioner indbyggere. Byen har 716 folkeskoler og 80 erhvervsskoler.

PhD Saint Petersburg - Tag din PhD i Saint Petersburg. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Rusland
Sankt-Peterburg
Saint Petersburg
Studietype
Hastighed
St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Afdelingen for fysik og teknologi i nanostrukturer er beregnet til at forberede højt kvalificerede specialister på dette område. Den moderne forestilling om nanostrukture ... [+]

Ph.d. i halvleders fysik

Undervisningssprog: Russisk

Afdelingen for fysik og teknologi i nanostrukturer er beregnet til at forberede højt kvalificerede specialister på dette område.

Den moderne opfattelse af nanostrukturer omfatter en bred vifte af materialer og apparater, der finder anvendelse på helt forskellige områder: fra elektronik og mekanik til bioteknologi.

Udover laboratorierne i instituttet er faciliteterne til praktikanterne udbudt af Akademisk Universitet, Ioffe Institutet og Videnskabelig-Teknologisk Center for Mikroelektronik.

Afdelingen tilbyder følgende postgraduate program:

Halvleders fysik.

Ved at anvende en unik eksperimentel og teknologisk basis for laboratorier i akademiske institutter under uddannelsen skabes gunstige betingelser for at mestre moderne forskning og teknologiske metoder.... [-]

Rusland Saint Petersburg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk