close

Filtre

Se resultater

Russisk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. repræsenterer flere års engagement og forskning. Denne avancerede grad er opnåelig efter at have afsluttet en Bachelor 's eller en Master ' s. Nogle programmer kan være så korte som tre år, men andre er længere. Når det er sagt, hvad er en PhD på russisk? Denne avancerede grad kræver nogle grundlæggende kendskab til Ruslands sprog og kultur, så en fælles forudsætn… Læs mere

En ph.d. repræsenterer flere års engagement og forskning. Denne avancerede grad er opnåelig efter at have afsluttet en Bachelor 's eller en Master ' s. Nogle programmer kan være så korte som tre år, men andre er længere.

Når det er sagt, hvad er en PhD på russisk? Denne avancerede grad kræver nogle grundlæggende kendskab til Ruslands sprog og kultur, så en fælles forudsætning er en Bachelor 's eller Master' s i nogle russiske emner, såsom litteratur, sprog eller historie. Som mange ph.d.-studerende kræver et fremmedsprog PhD en afhandling efter afslutning. Dette giver indsigt i din forskning og hvad du vil bidrage i fremtiden.

Mens du tjener denne ph.d., kan du lære kommunikation, organisation og kulturel følsomhed. At være følsom over for forskellige kulturer hjælper når man møder nye mennesker eller rejser, ligesom kommunikation. Organisationen er nøglen til at fuldføre din uddannelse og er nyttig i andre komplekse opgaver.

For at bestemme omkostningerne ved at tjene en ph.d., find ud af, hvor meget økonomisk støtte du kvalificerer dig til. Dette kan medvirke til at afbøde sådanne omkostninger som bøger, logi og kursusgebyrer. Disse omkostninger varierer mellem skoler, så kontakt skolen direkte for at finde ud af om aktuelle undervisning og gebyrer.

Efter at have optjent en ph.d. på russisk, kan du undre sig over, hvilken type job du kvalificerer dig til. Det afhænger af, hvor du valgte at fokusere dine studier som fremmedsprog. Ph.d. er sjældent bare om flydende. For dem, der fokuserer i historie eller antropologi, kan en karriere som lærer være vejen at gå. Men for en fokusering i russiens kultur og folkemusik ville måske en indvandrerforesøger eller international business oversætter eller ambassadør være mere passende.

Der er flere skoler rundt omkring i verden, der tilbyder grader på russisk. Hvis du vil have friheden til at leve hvor som helst mens du gennemfører din uddannelse, skal du kigge efter skoler med online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Southern California
Syd Los Angeles, USA

Doktorgraden i slaviske sprog og litteraturer er designet til at forberede de studerende på en karriere inden for undervisning og stipendium på universitetsniveau. Det giver e ... +

Doktorgraden i slaviske sprog og litteraturer er designet til at forberede de studerende på en karriere inden for undervisning og stipendium på universitetsniveau. Det giver en grundig forankring i russisk litteratur- og kulturhistorie såvel som i de teoretiske perspektiver, der er aktuelle i marken. -
PhD
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her