Filter
PhD
Brasilien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Samfundsvidenskab i Brasilien - Samfundsvidenskab-uddannelser i Brasilien Samfundsvidenskab

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Samfundsvidenskab i Brasilien - Tag din PhD i Brasilien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder Sydamerika

1 Resultater i Samfundsvidenskab, Brasilien

Grader
Sted
Brasilien
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
ISPED

Den ISPED vedligeholdes af Aela - Educational Latin American Association og National University of Córdoba tilbyde Law fagfolk en helt unik og anderledes kursus for dem, ... [+]

Den ISPED vedligeholdes af Aela - Educational Latin American Association og National University of Córdoba tilbyde Law fagfolk en helt unik og anderledes kursus for dem, der søger uddannelse i en doktorgrad. Dette er den snæver forstand Program doktorgrad i jura og samfundsvidenskab, dynamisk, fuld og anerkendt verden over.

Institutionerne har den ph.d.-studerende mulighed for at studere i eksklusive klasser til brasiliansk, fleksibelt dem, der har lidt tid til at udvide viden.

Den Bachelor of Law vil have regelmæssige klasser i Argentina, der varer to uger hver modul, for i alt fire. Dette letter deres præstation og giver en differentieret ydelse.

GOAL

Etablere en identitet orienteret mod at styrke og videnskabelige og faglige udvikling af området med lov og Samfundsvidenskab. Opnåelse høje kvalitet i uddannelsen af ​​forskere, professorer og jurister, så den ph.d.-studerende til at deltage fuldt ud i produktion og overførsel af viden gennem en faglig og akademisk ekspertise, der kan opfylde samfundets behov. Fremme refleksion om aktuelle erkendelsesteoretiske rammer, hvor udvikler loven. Aktivér udvidelse af viden og kultur til brasilianske forskere, der arbejder på ethvert område af loven. ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk