PHDSTUDIES.DK

Deltid Samfundsvidenskab -programmer, Søg efter den bedste Samfundsvidenskab programmer her! - Samfundsvidenskab

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

Deltid Samfundsvidenskab Programmer: Søg her for Samfundsvidenskab -programmer. Få alle skole og Deltid Samfundsvidenskab oplysninger directely, spare tid og kontakte Samfundsvidenskab indlæggelser her!

43 Resultater i Samfundsvidenskab Filter

Læge i klinisk psykologi

Georgia Southern University
på universitet Fuldtid Deltid Januar 2020 USA Statesboro

Det APA-akkrediterede doktorgradsprogram i klinisk psykologi ved Georgia Southern University (GS) er et fuldtidsdagsprogram, der tilbyder et studium, der fører til Doctor of Clinical Psychology grad. Programmets læseplan forbereder kandidater til praksis med psykologi med særlig fokus på praksis i landdistrikter. Coursework og træning forberede eleverne til licens som psykolog med vægt på at uddanne nye psykologer til de underbeviste områder i staten Georgia og tilstødende regioner i sydøst.

Phd ved forskning

Institute of Development Studies
på universitet Deltid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Brighton

Vi tilbyder et program med overvåget studie, der fører til en ph.d. i emner tæt knyttet til vores nuværende forskningsprioriteter.

Ph.d. i integreret transpersonel psykologi

Ubiquity University
Online Fuldtid Deltid 4 - 6 år Januar 2020 USA USA Online + 1 mere

Dette program har en integreret, transpersonlig tilgang til psykologi. Det foreslår en innovativ måde at lære og tænke på, som går ud over de grundlæggende strukturer i det rationelle sind til at omfatte det større miljø. Det understreger sammenhængen mellem alle aspekter af virkeligheden og fokuserer på dyb empati, der relaterer til alle menneskers oplevelser.

Doktor i Policy Studies

Lingnan University
på universitet Fuldtid Deltid 36 - 72 måneder September 2020 Hongkong Tuen Mun + 1 mere

Doctor of Policy Studies-programmet har fleksible leveringsformer og stærke erfaringsmæssige læringselementer, herunder feltbesøg og akademiske workshops og seminarer. Feltbesøgene (herunder oversøiske ture) skal sikre, at eleverne forstår de nuværende tankegang og praksis vedrørende politiske studier i andre lande og kan udføre deres forskning ud fra et internationalt perspektiv uden blot at stole på lærebøger, tidsskrifter og andre publikationer.

Ph.d. i antropologi og social forandring

California Institute of Integral Studies
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 USA San Francisco

Antropologi og social forandring Ph.d. fokuserer på aktivistisk antropologi og social forandring.

Doktor i samfundsvidenskab

Royal Roads University
Online og campus kombineret Deltid 4 år Januar 2020 Canada Victoria

Doctor of Social Sciences-programmet er den første grad af sin art i Nordamerika. Den nærmer sig undersøgelsen af ​​komplekse, virkelige problemer inden for tværfaglige og tværfaglige rammer. Programdesignet bringer forskningsintensiteten i en traditionel doktorgrad til et anvendt fagligt fokus.

Læge af internationale forbindelser

Geneva School of Diplomacy and International Relations
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Schweiz Geneve + 1 mere

The Doctor of International Relations (DIR) Program er den højeste grad tilbydes af Genève Diplomatskole og samler akademisk ekspertise gennem omhyggelig uafhængig forskning, og den virkelige verden anvendelighed.

Ph.d. i internationale relationer og europæiske studier

Metropolitan University Prague
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Treårigt ph.d.-studieprogram i internationale relationer og europæiske studier udført på Metropolitan University Prague ( MUP ) i samarbejde med Institute of International Relations i Prag (IIR) inden for rammerne af International Territorial Studies-programmet

Ph.d. i psykologi

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Belfast + 1 mere

Psykologisk Psykologi har et blomstrende, velbesøgt og engageret ph.d.-samfund, der er centralt for dets forskningsmiljø. Studerende udnævnes strategisk til forskningsprojekter med det udtrykkelige formål at øge forskningskapaciteten og udviklingen inden for prioriterede områder, som skolen har til formål at styrke verdens førende forskning.

Doktorgrad i psykologi

Pontificia Universidad Javeriana
på universitet Deltid 8 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

Formålet med ph.d. i psykologi er at uddanne forskere på den psykologiske, med en pluriparadigmatisk tilgang, både inden for disciplinen - i sin konceptualisering og metodologiske tilgang - og i engagementet i et tværfagligt arbejde. Programmet er indrettet i universitetets interesse for at privilegere den sociale opbygning af mening, socialt relevant forskning i sit miljø og engagement i opbygningen og styrkelsen af et inklusivt samfund, respekt og forsvar for den menneskelige værdighed. Programmet er opbygget omkring fem linjer af arbejde, der afspejler fakultetets faglige og forskningsmæssige bane: trivsel og integral sundhed; Sociale og væbnede konflikter: Psykosociale tilgange til opførelse af en fredskultur; Opbygning af viden i uddannelsesmæssige sammenhænge; Familier, Crianzas og sammenhænge og psykologi, arbejde og subjektivitet.

Phd i interreligiøs dialog og diplomati / inter-religiøse studier

EUCLID (Euclid University)
Online Fuldtid Deltid 2 - 4 find din doctor juris Åben tilmelding USA Washington Gambia Gambia Online + 3 mere

En specialiseret online PhD, der tilbydes af et mellemstatsligt universitet med anerkendt ekspertise inden for tværfaglige studier.

Doctor in Christian Counselling (Online)

Christian Leadership University
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA Cheektowaga

Er du sikker på, at du tjener til dine kunders dybe hjertebehov, eller har du nogle gange lyst til, at du bare lægger på båndhjælpemidler til at dække svedende sår? Vil du ikke gerne vide, at dine klienter er blevet renset og helbredet ved at opleve den kærlige berøring og medfølende ord fra den vidunderlige rådgiver, der alene kan røre ved de dybeste steder inden i? I så fald er en doktorgrad i kristen rådgivning fra Christian Leadership University præcis, hvad du har søgt efter.

Doctor of Applied Social Research

University of Stirling
på universitet Online Fuldtid Deltid 36 - 96 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Stirling + 2 mere

Vores Applied Social Research Doctorate er designet til at omdanne den måde, du tror som professionel og sikre, at du kan få en stærk indflydelse på dit felt.

DLitt et Phil i Public Management and Governance

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Doktorgradsuddannelsen omfatter en afhandling skrevet under vejledning, der yder et originalt bidrag til området Public Management and Governance om et emne valgt i samråd med chefen for Institut for Offentlig Styring. Et doktorgradsforsvar (af enten forslaget eller afhandlingen) er påkrævet i overensstemmelse med forskrifterne for Det Humanistiske Fakultet. En artikel klar til offentliggørelse om afhandlingens indhold eller beslægtede felt er påkrævet.

Forskning Grader (MPhil / PhD) i Nære og Mellemøsten Studier

SOAS University of London
på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Alle studerende tilmelder sig i programmets 1. år som MPhil-studerende. Opgraderingen fra MPhil til Ph.d. finder sted ved afslutningen af ​​den første akademiske session for fuldtidsstuderende (eller ved afslutningen af ​​anden akademiske session for deltidsstuderende). Alle nye MPhil / ph.d.-studerende er forsynet med et tilsynsudvalg bestående af tre medlemmer, der består af en hoved- eller primærvejleder og en anden og tredje leder. Opdelingen i tidsforpligtelsen på tværs af tilsynsudvalget er 60:25:15. I det første år forventes de studerende at møde deres hovedvejleder hver anden uge i en periode på mindst en time.