PHDSTUDIES.DK

Deltid Samfundsvidenskab Europa - Samfundsvidenskab -programmer Samfundsvidenskab Europa

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Samfundsfag fokuserer på studiet af sociale relationer og det menneskelige samfund. Kurser inden for samfundsvidenskab forberede eleverne på et stort antal karrierer, der beskæftiger sig med mennesker eller systemer i offentlige, private og nonprofit sektorer.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Deltid Samfundsvidenskab Europa - Tag din Samfundsvidenskab Europa. Få alle Deltid Samfundsvidenskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

33 Resultater i Samfundsvidenskab, Europa Filter

Doktorgrad i territorium og samfund. Historisk Evolution i et Tricontinental Rum (Afrika, Amerika og Europa)

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Doktorgrad i territorium og samfund. Historisk udvikling af et Tricontinental rum (Afrika, Amerika og Europa) (DOCTESO) er resultatet af synergien mellem forskere, der udvikler deres arbejde inden for geografi, historie, arkæologi, studier af religioner og videnskaber af geografiens fakulteter og historie ved universitetet i Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) og Universidad de La Laguna (ULL).

Ph.d. i Interdisciplinary Gender Studies (universitetscenter)

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Ph.d. i Interdisciplinary Gender Studies er et nyt spil på det spanske universitet fordi uden fortilfælde i den spanske universitet. Dette er et forslag, der kommer til at reagere og imødekomme efterspørgslen genereret af videnskab politik udviklet til mere end et årti, Den Europæiske Union og den spanske lovgivning, der kræver nødvendigt og presserende, tilstrækkelig uddannelse i høje akademiske standarder.

Doktorgrad i lov, samfund og turisme

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Doktorgradsprogrammet i lov, samfund og turisme præsenteres her for at blive undervist i henhold til RD 99/2011, integrerer, erstatter og udvider det videnskabelige område af det nuværende doktorgradsprogram i turisme gennemført ved aftale mellem De Kanariske Øers Regeringsråd 10. februar 2011 (BOC nr. 33 af 15. februar 2011) og registreret i registret over universiteter, centre og titler.

Doktorgrad i psykologi

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Ph.d.-programmet i psykologi ved ULL sigter mod at uddanne læger på forskellige områder af psykologi. Gennem ph.d.-uddannelsen vil de studerende kunne opnå den teoretiske, tekniske og praktiske viden, der er nødvendig for avanceret forskning inden for fire hovedområder: Klinisk og Sundhedspsykologi, Kognitions- og Følelsesnæringen, Sprogpsykologi, Uddannelse og metode og intervention og familie, social og fællesskabsmægling.

PhD i Atlantic Islands. Historie, arv og institutionelle retlige ramme (universitetscenter) Søg

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Atlanterhavsøerne Ph.d.-programmet: Historie, kulturarv og institutionel-juridisk ramme er et tværfagligt forskningsuddannelsesforslag, der tilbydes af universiteterne i den makaronesiske region, der sigter mod at bekræfte økestudiernes videnskabelige gyldighed og især de archipelagos af Mellematlanten, i henhold til deres historiske, kulturelle, patrimoniale og juridiske specificiteter, forstået som en fælles ø verden. Selvom professorer, der tilhører den juridiske institutionelle ramme på Universidad de La Laguna deltager i tilbuddet om de øvrige tre universiteter i programmet, omfatter uddannelsestilbudet kun programmets første og anden linje.

Phd i kultur studier

University College of Southeast Norway
på universitet Fuldtid Deltid Januar 2020 Norge Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten + 6 mere

En ph.d. i Kultur Studies vil give dig indsigt og større forståelse af kultur og betydninger af kultur.

Ph.d.-sociologi og socialpolitik

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Forpligtet til undervisning og forskningspraksis er Sociologisk og Socialpolitisk Skole et dynamisk center for samarbejde og tværfaglig ph.d.-studie.

Ph.d.-politik og internationale forbindelser

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Politik og Internationale Forbindelser er et blomstrende og dynamisk center for ph.d.-studier, der tilbyder tilsyn på de fleste fagområder.

Ph.d. i internationale relationer og europæiske studier

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Doktorsprogrammet i internationale relationer (herefter IR) sigter mod skabelse og fortolkning af viden, der udvider forgrunden for IR-disciplen (i bredere læsning af disciplinen) gennem oprindelig forskning og kritisk tænkning. Indehavere af en ph.d. I IR vil kunne konceptualisere, designe og implementere projekter til generering af væsentlig ny viden og / eller forståelse inden for internationale relationer. Desuden vil indehavere af en ph.d. i IR have de kvalifikationer, der er nødvendige for beskæftigelse, der kræver evnen til at træffe informerede vurderinger om komplekse emner inden for specialiserede emner inden for IR og innovation i at løse og løse konceptuelle og praktiske problemer i verdenspolitikken.

Officielle ph.d.-program i videnssamfundet: nye perspektiver i dokumentation, kommunikation og humaniora

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2020 Spanien Ferrol + 1 mere

Dette ph.d.-program er arrangeret af University of A Coruña i samarbejde med professorer fra Universidad Complutense de Madrid. Inden den nye lovgivning (RD 99/2011), er programmet rettet mod forskning, udvikling og innovation (F + U + i) i tre vigtigste tematiske områder: Information Science, Kommunikation Sciences og humaniora.

Officielle ph.d.-program i psykologiske udvikling, læring og sundhed

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2020 Spanien En Coruña + 1 mere

Ph.d.-uddannelsen i Psychological, Sundhed læring og udvikling gør det muligt for fagfolk til bedre at forstå disse forskningsområder og den seneste udvikling. Disse undersøgelser bidrage til at forbedre de kliniske, uddannelses- og forskningsinstitutioner kandidater i Psykologi, tale, ergoterapi, Psykologi, Master eller Primary Børns og andre grader i forbindelse med uddannelse og sundhedsvidenskab aktivitet.

Officielle ph.d.-program i sociale og adfærdsmæssige videnskaber

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2020 Spanien En Coruña + 1 mere

Den ph.d.-program i sociale og adfærdsmæssige Sciences har en lang tradition i uddannelsen af ​​læger og læger gennem forskellige afdelinger og områder af deltageren viden på fakultetet for Sociologi, og de fem områder af psykologi afdelingen har det er baseret i det Naturvidenskabelige Education Sciences.

PhD i sociologi

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 8 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Ph.d. uddannelsen Sociologi er fokuseret på videnskabelig undersøgelse, uafhængig kreative arbejde og uddybning af teoretisk viden. Formålet med dette program er at forberede de studerende til videnskabelig karriere og undervisning inden for grundforskning og anvendt forskning.

Phd i offentlige og socialpolitik

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 8 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Det offentlige og socialpolitik (PSP) ph.d. uddannelsen forbereder de studerende til grundforskning og anvendt forskning og undervisning i den akademiske verden samt andre typer af aktiviteter, der kræver et højt niveau af teoretisk og metodisk uddannelse i PSP. Dette program er åbent for alle kandidatuddannelser kandidater eller tilsvarende.

Doktorgrad i økonomi og regering

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2020 Spanien Madrid + 1 mere

Denne doktorgrad er udviklet i to hovedområder: Område Økonomi, som er drevet af Fonden Center for monetære og finansielle undersøgelser (www.cemfi.es) -UIMP, og området af regeringen, som er drevet af Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset -UIMP.