Filter
PhD
Det Forenede Kongerige England Bradford Studietype: alle Hastighed: alle

Samfundsvidenskab Bradford - Samfundsvidenskab-uddannelser i Bradford Samfundsvidenskab, Bradford

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Kurser i samfundsvidenskaben forbereder eleverne til at engagere sig i det menneskelige samfund. Gennem kurser som økonomi, statsvidenskab, antropologi, sociologi, historie og psykologi kan eleverne få en bedre forståelse af, hvordan verden omkring dem fungerer.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Samfundsvidenskab Bradford - Tag din PhD i Bradford. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Online | MA | MSc | BAs

1 Resultater i Samfundsvidenskab, Bradford

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
England
Bradford
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Online | MA | MSc | BAs
University of Bradford

Forskningsområderne er kun bredt vejledende, og vores medarbejdere sætter stor forretning ved kreative og innovative tilgange til at afgøre, om de er nye eller kendte - o ... [+]

Oversigt

Alle akademiske afdelinger i School of Social Sciences inviterer til ph.d.-ansøgninger.

Forskningsområderne er kun bredt vejledende, og vores medarbejdere sætter stor forretning ved kreative og innovative tilgange til at afgøre, om de er nye eller kendte - og til intellektuel analyse, både etablerede og banebrydende.

Emner vi overvåger omfatter følgende områder:

UdviklingsstudierFredstudierPsykologiSociologi og kriminologiSocialt arbejde og social pleje

At påtage sig en ph.d. er en spændende mulighed, men det kan også være ret skræmmende, da der er mange trin at tænke på, herunder ansøgning, ankomst, optagelse, forventninger og progression for blot at nævne nogle få. På School of Social Sciences mener vi, at det er vigtigt, at selv om vores forskningsstuderende arbejder på individuelle projekter, arbejder de ikke isoleret. Vi tilbyder en række muligheder for træning, udvikling af færdigheder, regelmæssige tilsynssessioner og løbende peer support.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk