close

Filtre

Se resultater

Samfundsvidenskab Bloomington - Samfundsvidenskab-uddannelser i Bloomington Samfundsvidenskab, Bloomington

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne. Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomis… Læs mere

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Samfundsvidenskaben hjælper eleverne til bedre at forstå interaktioner og systemer inden for det menneskelige samfund. Emner omfattet kan omfatte, hvordan samfund og befolkninger udgør regeringer, skaber love, udvikler økonomiske systemer eller hvordan enkeltpersoner træffer beslutninger.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Bloomington Illinois er en stor by for videregående uddannelse med en bred vifte af institutioner, og en velafbalanceret race makeup til befolkning på over 75.000.

Samfundsvidenskab Bloomington - Tag din PhD i Bloomington. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Indiana University
Bloomington, USA

Ph.d.-programmet i socialt arbejde danner grundlaget for en karriere inden for forskning gennem kurser, der udforsker epistemologiske, metodologiske, praktiske og etiske spørg ... +

Ph.d.-programmet i socialt arbejde danner grundlaget for en karriere inden for forskning gennem kurser, der udforsker epistemologiske, metodologiske, praktiske og etiske spørgsmål relateret til den måde, forskningen udføres på og anvendes i anvendte indstillinger. Programmet Doctor of Philosophy tilbydes på følgende campus i Indiana University . -
PhD
Engelsk
Sep 2021