$close

Filtre

Se resultater

Samhandel-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktorgrads filosofi er det højeste uddannelsesniveau. Studerende, der tjener sondringen, modtager typisk anerkendelse som myndigheder på deres respektive områder. Som sådan tager der typisk flere år at opnå en ph.d. Hvad er en ph.d. i handel? Virksomheden berører stort set alle aspekter af det moderne liv. Studerende, der forfølger en grad i handel, kan lære færdigheder, der er nø… Læs mere

En doktorgrads filosofi er det højeste uddannelsesniveau. Studerende, der tjener sondringen, modtager typisk anerkendelse som myndigheder på deres respektive områder. Som sådan tager der typisk flere år at opnå en ph.d.

Hvad er en ph.d. i handel? Virksomheden berører stort set alle aspekter af det moderne liv. Studerende, der forfølger en grad i handel, kan lære færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i erhvervslivet. Generelt omfatter handelskandidatprogrammer en række forretningsmæssige emner, såsom regnskab, finansiering, prognoser, ledelse og budgettering. Studerende arbejder ofte med en rådgiver til at udforme et unikt studium, der opfylder deres interesser. De undersøger og skriver typisk et dybtgående papir, der forklarer nye ideer relateret til handel.

Mens man studerer handel, kan eleverne udvikle mange færdigheder, der hjælper dem i både deres personlige og professionelle liv. Succesfulde kandidater kan erhverve evnen til at tænke kritisk, grunden analytisk og træffe beslutninger effektivt, hvilket fører til bedre faglig produktivitet.

Dem, der stræber efter at tjene en ph.d. i handel, finder det nogle gange svært at fastslå de nøjagtige omkostninger ved programmet. Da størstedelen af ​​udgifterne afhænger af hvilken institution en studerende vælger at deltage i, snakker de kyndige elever med indlæggelsesembedsmænd på alle fremtidige skoler for at forberede uddannelsesbudgetter.

At tjene en PhD i handel åbner mange døre for kandidater. De fleste vælger at arbejde for multinationale selskaber eller andre store organisationer. Tilsvarende finder kandidater ofte lønnet beskæftigelse som finansiel embedsmænd eller ledere i banker og andre finansielle institutioner. I mellemtiden vælger nogle med ph.d.'er at arbejde som fageksperter eller konsulenter til statslige organer eller ikke-statslige organisationer. Uanset hvor de begynder deres karriere, har kandidater den viden, færdigheder og ekspertise, der er nødvendig for at modtage relativt høj kompensation. De har også generelt ledelsesevnerne til at blive ledere på arbejdspladsen.

Hvis du ønsker at forfølge en ph.d. i handel, har du flere muligheder. Du kan tilmelde dig et traditionelt program til at deltage i klasser i et konventionelt læringsmiljø eller bruge en online platform til at fuldføre dit studium. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Fort Hare
Alice, Sydafrika

Ph.d.-graden i økonomi grad program gør det muligt kandidater til at vælge et forskningsemne fra ethvert område af specialisering i økonomi, såsom generelle økonomi, transport ... +

Ph.d.-graden i økonomi grad program gør det muligt kandidater til at vælge et forskningsemne fra ethvert område af specialisering i økonomi, såsom generelle økonomi, transportøkonomi og finansielle markeder. -
PhD
Fuldtid
Engelsk
på universitet