PHDSTUDIES.DK

PhD Effretikon - PhD-uddannelser i Effretikon PhD, Effretikon

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

PhD Effretikon - Tag din PhD i Effretikon. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.D. Doktorsuddannelse

Alfred Nobel Open Business School
Online og campus kombineret Deltid 6 semestre Åben tilmelding Schweiz Effretikon

Vi lancerer vores nye doktorgrad (Ph.D.) fra registreringsfristen 29. marts 2019. Alfred Nobel Open Business School Switzerland gennemfører doktorgrad som dækker 6 semestre i tæt samarbejde med polske statsuniversiteter. Sprogene for læring og afhandling er engelsk og tysk, og kurset indebærer et 3 dages seminar i Polen og 1 seminar under hvert semester afholdt af ANOBS i Wien. De samlede omkostninger ved ph.d.-uddannelsen på 6 semestre, bedømmelse og eksamen udgør 37.000 euro, hvoraf de første 30 ansøgere får en 20% godtgørelse fra ANOBS .

Online: Doctor of Business Administration

Alfred Nobel Open Business School
Online og campus kombineret 6 semestre Åben tilmelding Schweiz Effretikon

Vi lancerer vores NEW kursus på ph.d.-niveau fra registreringsfristen 29. marts 2019. Doktorand i Business Administration (DBA) kursus gennemføres i tæt samarbejde med University of Gloucestershire og giver deltagerne mulighed for at opnå højere positioner under ledelse af deres virksomheder, eller at opbygge en ny operatør. Vores ph.d. i erhvervsøkonomi er en forskningsgrad med fokus på individuel læring. Deltagerne behøver ikke at forlade arbejdet i længere tid, mens de deltager i det: Der er 4 tre-dages lærte moduler bosat i England, og yderligere er undervist gennem webinarer. Ansøgere skal have en kandidatgrad eller tilsvarende inden for et fagområde relevant for det foreslåede forskningsemne, en minimumserfaring på to år og avanceret engelskniveau.