Filter
PhD
Singapore Singapore Online Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Singapore Online - PhD-uddannelser i Singapore Online PhD, Singapore Online

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Singapore (新加坡) er en bystat i Sydøstasien. Grundlagt som en britisk handel koloni i 1819, siden uafhængigheden er det blevet en af ​​verdens 's mest velstående lande, og har verdens ' s travleste havn. Singapore har seks nationale universiteter og er generelt velanset og tiltrækker udvekslingsstuderende fra hele verden.

PhD Singapore Online - Tag din PhD i Singapore Online. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Singapore
Singapore Online
Studietype
Hastighed
Singapore Aviation Academy

Ph.d. i luftfart er designet til at forberede dig med kognitive forskning færdigheder, der er nødvendige for at løse akutte problemer inden for luftfart og fremme den dis ... [+]

PhD i Luftfart (arrangeret med Embry-Riddle Aeronautical University, US)

Programoversigt

Den PhD i luftfart er designet til at forberede dig med kognitive forskning færdigheder, der er nødvendige for at løse akutte problemer inden for luftfart og fremme den disciplin. Gennem ph.d.-uddannelsen, vil du få en chance for at forfølge den disciplin i et mangfoldigt, intellektuelt alsidige og tværfagligt miljø.

Den Singapore Aviation AcademyI samarbejde med Embry-Riddle Aeronautical University, tilbyder dette program primært online med inddragelse af 3 6-dages boliger. På denne måde kan du fortsætte med at arbejde, mens forfølge din uddannelse. Ph.d. Programmet er åbent for professionelle luftfart, der inkluderer flyvebesætningsmedlemmer, flyveledere, industri tekniske repræsentanter, pædagoger luftfart, offentligt ansatte og andre, der ønsker at fremme deres viden og forbedre deres karriere.... [-]

Singapore Singapore Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 7 år
på universitet
Læs mere på dansk