Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Skat-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. i Skatteministeren kan også henvises til og svarer til Regnskab. Studerende, der ønsker at udøve en ph.d. i Skatteministeriet skal udvikle forskningen og kritisk tænkning færdigheder, som er nødvendige for at løse nuværende og fremtidige problemstillinger inden for området for beskatning.


Ph.d. i Beskatning indebærer ofte en kombination af kurser og forskning. Ph.d. i Beskatning studerende vil tage sådanne kurser som finansiel rapportering, empiriske metoder og regnskabsregler forskning. Eksempler på emner af forskning er virkningerne af skatte-induceret incitamenter til selskaber, og de økonomiske konsekvenser af føderale lovgivning om regnskabsmæssige oplysninger. Kandidater med en ph.d. i Beskatning ofte gå videre til en karriere i den akademiske verden, eller andre karrierer såsom statslige forsker, corporate regnskab konsulent, eller finansiel analytiker.


Hvis du er interesseret i økonomi, finansiering og regnskab, så en ph.d. i Beskatningen kan være den grad, du er på udkig efter.Tag et kig gennem indstillingerne nedenfor og find universitetet med programmet for dig!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhDSkat

2 Resultater i Skat

University of Johannesburg

... [+]

En kvalificerende kandidat skal vise tegn på original og uafhængig videnskabeligt arbejde.

Kontaktdetaljer:

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
WU - Vienna University of Economics and Business

Doktorsprogrammet i International Business Taxation (DIBT) tilbyder en fremragende ph.d.-uddannelse til fremragende studerende fra hele verden, og forbereder dem fuldt ud ... [+]

Doktorsuddannelse i International Business Taxation

Doktorsprogrammet i International Business Taxation (DIBT) tilbyder en fremragende ph.d.-uddannelse til fremragende studerende fra hele verden, og forbereder dem fuldt ud til at gennemføre forskning om international erhvervsbeskatning. DIBT leverer høj kvalitet tværfaglig uddannelse til kandidater inden for international beskatning, herunder og kombinerer disciplinerne for offentlige finanser, international skattelovgivning og grænseoverskridende skatteforvaltning.

DIBT fokuserer på højkvalitativ akademisk uddannelse og internationalt konkurrencedygtig forskning. Det er rettet mod den fremtidige elite af lærde og yder tværfaglig uddannelse i beskatningen af ​​virksomhedernes grænseoverskridende aktiviteter ved at trække på og kombinere de centrale discipliner offentlige finanser, international skattelovgivning og grænseoverskridende skatteforvaltning. Derefter udvides skatteuddannelsen til ikke-traditionelle, dog meget relevante discipliner som økonomisk psykologi, historie, statsvidenskab, etik og juridisk filosofi samt organisatorisk adfærd og beslutningstagning, en udvidelse af horisonter og en mere omfattende tilgang til forskningsspørgsmål er opnået.... [-]

Østrig Vienna
Marts 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk