PHDSTUDIES

Deltid Skoleforvaltning Nordamerika - Skoleforvaltning -programmer Skoleforvaltning Nordamerika

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

Deltid Skoleforvaltning Nordamerika - Tag din Skoleforvaltning Nordamerika. Få alle Deltid Skoleforvaltning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Skoleforvaltning, Nordamerika Filter

Doktorgrad i uddannelsesadministration

Atlantic International University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Lægen for Uddannelsesadministration er designet til at forberede erfarne praktikere til ledende administrative og politikskabende stillinger og forfølge karrierer inden for po ...

Læs mere

Ph.d. eller Ed.D. i ledelse til fremme af læring og tjenester

Cardinal Stritch University
PhD
Doctor of Education
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Den Doktorgrad i Ledelse for Advancement of Learning og Service giver avancerede studier i ledelse, der forbereder kandidater til at yde væsentlige bidrag til deres organisati ...

Læs mere