PHDSTUDIES

Deltid Skoleforvaltning Milwaukee - Skoleforvaltning -uddannelser i Milwaukee Skoleforvaltning , Milwaukee

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Milwaukee er beliggende på den sydvestlige kyst af Lake Michigan. Milwaukee er kendt for sejlsport, windsurfing, kitesurfing, vandsportsfaciliteter langs Lake Michigan. Talrige højt rangeret universiteter og højere læreanstalter gør Milwaukee rangeret sjette i elevgruppe.

Deltid Skoleforvaltning Milwaukee - Tag din Skoleforvaltning i Milwaukee. Få alle Skoleforvaltning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Skoleforvaltning, Milwaukee Filter

Ph.d. eller Ed.D. i ledelse til fremme af læring og tjenester

Cardinal Stritch University
PhD
Doktorgrad i uddannelse
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Den Doktorgrad i Ledelse for Advancement of Learning og Service giver avancerede studier i ledelse, der forbereder kandidater til at yde væsentlige bidrag til deres organisati ...

Læs mere