Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Skolerådgivning-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Mens en kandidatgrad giver meget om et bestemt emne, giver en Doctor of Philosophy-program mulighed for, at en studerende kan gennemføre original forskning. I sidste instans vælger hver studerende normalt en afhandling og skriver et inddragende papir om emnet.

Hvad er en ph.d. i skole rådgivning? Fagfolk kan vælge at flytte til en ph.d.-grad for at fremme deres viden om, hvordan de bedst kan hjælpe elever på alle niveauer i skole. Studerende på dette område kan tage kurser i specialiserede områder af rådgivning som sorgbehandling eller læreplan coaching. Der kan også lægges vægt på at styre, og disse studerende studerer undervisning og forskellige aspekter af rådgiver ledelse i løbet af deres program.

Under forberedelsen til deres ph.d. får deltagerne færdigheder inden for forskning og skrivning, der er med til at skabe tankevækkende videnskabeligt arbejde i fremtiden. Måske er det vigtigst, at kandidater fra disse programmer er uddannet i at overvåge studievejledere, der kan anvendes i forskellige ledelsesroller.

Uddannelsesomkostninger kan være en vigtig faktor ved valget af et kollegium eller universitet. Studerende bør altid tage sig tid til at undersøge kravene i ethvert program for at sikre, at det passer inden for deres tidsplan og økonomiske midler.

Efter graduering begynder en stor procentdel af folk at spille en rolle i enten at undervise eller styre studievejleder. Professorer er en vidunderlig mulighed for at videregive færdigheder og hjælpe med at finpudse den næste generation af rådgivere. Nogle kandidater vælger at blive forskere med fokus på etablering af bedste praksis og nye teorier inden for rådgivning. Nogle kan forblive skoledirektører, mens de udvikler deres forskning, og andre kan arbejde som analytikere eller udviklere i tænketanke eller universitetsundervisningsafdelinger.

Studerende, der drømmer om at fremme deres karriere i skole rådgivning kan finde en ph.d. er det naturlige næste skridt. Lokale og online institutioner kan tillade næsten alle at forfølge deres grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Skolerådgivning

Grand Canyon University

Grand Canyon Universitets doktor i filosofi i rådgiveruddannelse og tilsyn giver mulighed for, at eleverne demonstrerer deres guddommelige formål i undervisningsrådgivere ... [+]

Grand Canyon University Doktor i Filosofi i Counselor Education and Supervision Giver eleverne mulighed for at demonstrere deres guddommelige formål i undervisningsrådgivere og overvågning af kliniske rådgivere. Eleverne vil også engagere sig i psykologisk forskning, der skaber viden og færdigheder til at blive ekspertpraktiserende i akademiske eller kliniske miljøer.

Dette ph.d.-program fokuserer på områderne rådgivning, undervisning, rådgiver tilsyn, ledelse og advocacy, stipendium og statistik og forskning. Doktorandskollegiet har udviklet denne ph.d. i rådgiveruddannelse som reaktion på det stigende antal masterrådgivere på området og behovet for ph.d.-kandidater til at undervise på kandidatniveau. Doktorsstuderende vil dyrke færdighederne til at overvåge, uddanne og lede disse psykiatriske udbydere med at forbedre deres praksis og sundhedspleje. ... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk