PHDSTUDIES.DK

PhD i Slovakiet - PhD-uddannelser i Slovakiet

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

PhD i Slovakiet - Tag din PhD i Slovakiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

resultater fundet Filter

Doktor i Filosofi i Akademisk Psykologi

Pan-European University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Slovakiet Bratislava

Det Psykologiske Fakultet blev oprettet i 2011, og det er den yngste af alle fakulteterne i PEU.

Filosofisk doktor i studier i massemedier

Pan-European University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Slovakiet Bratislava

Fakultetet for Massemedier opererer på markedet siden 2007, hvorved den har udvidet uddannelsen inden for studier i massemedier.

Doktor i Filosofi i økonomi og International Business Management

Pan-European University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Slovakiet Bratislava

Fakultetet for økonomi og erhvervsliv er siden 2005 begyndt at forberede deres studerende til succes i det globale økonomiske miljø.

Doktor i Filosofi i International Ret

Pan-European University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Slovakiet Bratislava

Studieprogrammet International lov er undervist i den tredje cyklus af universitetsstudier (doktorgradsstudier) med standard treårig studielængde i den daglige form og / eller fireårige studier i den eksterne form.

Phd i Anvendt Informatik

Slovak Academy of Sciences, Institute of Informatics
på universitet Fuldtid September 2019 Slovakiet Bratislava

En kandidat til Applied Informatics studieprogram erhverver universitetsuddannelse i tredje grad (ph.d.) inden for anvendt informatik, kender de videnskabelige metoder til forskning og udvikling inden for anvendt informatik med fokus på metoder og midler til udarbejdelse af informatiske løsninger til problemer, lærer principperne om individuelt arbejde, teamwork og projektledelse, videnskabelig formulering af et problem, økonomiske, juridiske og miljømæssige aspekter af nye løsninger, etiske og sociale aspekter af videnskabeligt arbejde, præsentation af resultater, vil forstå den anvendte informatik til hans respektive anvendelsesområde vil være klar til at opbygge videnskabeligt perspektiv inden for en række anvendte informatikområder og til direkte adgang til handelsmarkedet, finde ansøgning som medlem af et kreativt team, eller det er leder inden for hvilket område som helst Kendskab til anvendt informatik er påkrævet.

PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Slovakiet Banská Bystrica

Phd i teologi

Matej Bel University
på universitet Online Deltid 4 år Kontakt skolen Slovakiet Banská Bystrica + 1 mere

Kandidater fra ph.d. undersøgelse (Doctor of Philosophy i teologi PhD) er kompetente til at udføre konceptuelle teologiske og videnskabelige aktiviteter og skabe professionel teologisk arbejde i kirken teori og praksis samt i opbygningen af ​​en kristen verdenssyn baseret på videnskabelig eksegese af Bibelen.