Filter
PhD
Slovenien Ljubljana Ljubljana Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Ljubljana - PhD-uddannelser i Ljubljana PhD, Ljubljana

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Ljubljana er hovedstaden i Slovenien og den største i landet. Det er beliggende i Ljubljana bassinet og har en befolkning, der tæt på 300.000 indbyggere. Ljubljana har en rig historie og har stadig en middelalderen look med et strejf af modernisering.

PhD Ljubljana - Tag din PhD i Ljubljana. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Slovenien
Ljubljana
Ljubljana
Studietype
Hastighed
University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Den ph.d.-uddannelsen i Arkitektur varer 3 år (6 semestre), og består af i alt 180 ECTS-point. ... [+]

PhD i Archotecture Den ph.d.-uddannelsen i Arkitektur varer 3 år (6 semestre), og består af i alt 180 ECTS-point. Uddannelsen omfatter 60 ECTS-point i den organiserede studieform, og 120 ECTS-point af individuelle forskningsarbejde (grundlæggende eller anvendt forskning). De organiserede former består af en generel, arkitektonisk modul og tværfaglige valgfrie moduler, samt af en årlig forskning præsentation (fra præsentationen af ​​undersøgelsen plan til forsvar af afhandlingen). Den videnskabelige titel erhvervet af ph.d.-studerende inden for arkitektur er: Doctor of Science. Den forkortede form af titlen placeret foran navnet er: Dr. Baisc Mål Programmet tog den uafhængige videnskabelige forsker i bredeste problemfelt af arkitektoniske problemstillinger, der viser ansvar over for det kulturelle område og ekspertise på internationalt niveau. Ansvaret for arkitekturen som både et felt af videnskabelig forskning og et kulturelt område stammer fra betydningen af ​​arkitektoniske udformning, kvaliteten af ​​bygninger harmonisering med miljøet, respekt for naturlige miljø og bymiljøet, som er i offentlighedens interesse. Kvaliteten af ​​fysiske rum er beskyttet i offentlighedens interesse, som slovenske og europæiske lovgivning. Generelle kompetencer ... [-]

Slovenien Ljubljana
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk