PHDSTUDIES.DK

PhD Ljubljana - PhD-uddannelser i Ljubljana PhD, Ljubljana

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Ljubljana er hovedstaden i Slovenien og den største i landet. Det er beliggende i Ljubljana bassinet og har en befolkning, der tæt på 300.000 indbyggere. Ljubljana har en rig historie og har stadig en middelalderen look med et strejf af modernisering.

PhD Ljubljana - Tag din PhD i Ljubljana. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i arkitektur

University Of Ljubljana Faculty of Architecture
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Oktober 2019 Slovenien Ljubljana + 1 mere

Den ph.d.-uddannelsen i Arkitektur varer 3 år (6 semestre), og består af i alt 180 ECTS-point.