PHDSTUDIES

Deltid Specialundervisning -programmer, Søg efter den bedste Specialundervisning programmer her! - Specialundervisning

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Specialundervisning er en akademisk disciplin, der er fokuseret på at yde støtte til særlige behov elever. Studerende på dette felt kan lære at håndtere elever med adfærdsmæssige, følelsesmæssige, sociale og udviklingsmæssige forsinkelser og give hands-on uddannelse og interventioner.

Deltid Specialundervisning Programmer: Søg her for Specialundervisning -programmer. Få alle skole og Deltid Specialundervisning oplysninger directely, spare tid og kontakte Specialundervisning indlæggelser her!

2 Resultater i Specialundervisning Filter

Doctor in Philosophy (Ph.D.) i specialundervisning

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Ph.D. koncentration i specialundervisning er designet til at give lærere, administratorer, forældre og mentale, sundhedsmæssige eller sociale tjenesteudbydere den unikke mulig ...

Læs mere

Ph.d. i specialundervisning

Charles University Faculty of Education
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen i specialuddannelsen er udstyret med teoretisk viden og forskningsmæssige færdigheder inden for specialundervisning. Den studerende er villig til at arbejd ...

Læs mere