Filter
PhD
Nordamerika Studietype: alle Hastighed: alle

Sprog Nordamerika - Sprog-programmer Sprog Nordamerika

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Sprog Nordamerika - Tag din Sprog Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

1 Results in Sprog, Nordamerika

Grader
Sted
Nordamerika
Studietype
Hastighed
Other options within this field of study:
Binghamton University

Binghamton University kandidatuddannelse i engelsk tilbyder mere end blot studiet af sprog og litteratur. Studerende i programmet udvikle færdigheder, der har applikation ... [+]

phd på engelsk

Binghamton University kandidatuddannelse i engelsk tilbyder mere end blot studiet af sprog og litteratur. Studerende i programmet udvikle færdigheder, der har applikationer langt ud over de traditionelle erhverv undervisnings- og sammensætning. Effektive og overbevisende kommunikatorer er i efterspørgslen på en række områder, herunder jura, markedsføring, kommunikation, og journalistik. Avanceret undersøgelse af litteratur og retorik i høj grad vil bidrage til din færdighed sæt og beskæftigelsesegnethed. Creative Writing koncentration kan tilbyde yderligere erfaring, og er ikke kun for dem, der forfølger en karriere skriftligt.

kandidatuddannelser

Velkommen til Graduate engelske programmet på Binghamton University. Vores program har haft en historie af fornem fakultet og kandidater i litterære forskning, kritisk teori, retorik og kreativ skrivning.... [-]

USA Binghamton
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk