PHDSTUDIES

Strafferetlig procedure i Botswana - Strafferetlig procedure-uddannelser i Botswana Strafferetlig procedure

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Kriminalproceduren ser på, hvordan forskellige lande og regeringer fastslår den anklagedes skyld eller uskyld. Studerende kan studere hvordan proceduren regulerer forholdet mellem parterne i forsøg. Undersøgelser kan også undersøge begrænsninger i den offentlige og retshåndhævende undersøgelse af kriminalitet.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og har gjort betydelige fremskridt i udviklingen af ​​sin videregående uddannelsessystem. Opdagelsen af ​​diamanter betydeligt øgede indtægter for nationen, og meget af disse indtægter er blevet kanaliseret ind i at forbedre skoler og gymnasier.

Strafferetlig procedure i Botswana - Tag din PhD i Botswana. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Strafferetlig procedure, Botswana Filter

Ph.d. Forensic Science

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Ph.d.-afhandling Forskning i retsmedicin

Læs mere