PHDSTUDIES

Deltid Strategi Afrika - Strategi -programmer Strategi Afrika

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Strategi undersøgelser kan give de studerende en uddannelse om, hvordan man analyserer og forskning forretnings- og ressourcemæssige situationer og udvikle passende og effektive strategier for optimal beslutningstagning. Strategisk ledelse kan udforskes samt virksomhedens strategi og iværksætteri. 

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Deltid Strategi Afrika - Tag din Strategi Afrika. Få alle Deltid Strategi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Strategi, Afrika Filter

DCom i strategisk ledelse

University of Johannesburg
PhD
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den studerende skal udvikle anvendte og højt specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generel ...

Læs mere