PHDSTUDIES

Deltid Strategi i Sydafrika - Strategi -uddannelser i Sydafrika Strategi

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Strategi undersøgelser kan give de studerende en uddannelse om, hvordan man analyserer og forskning forretnings- og ressourcemæssige situationer og udvikle passende og effektive strategier for optimal beslutningstagning. Strategisk ledelse kan udforskes samt virksomhedens strategi og iværksætteri. 

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Deltid PhD i Sydafrika - Tag din Deltid PhD i Sydafrika. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Strategi, Sydafrika Filter

DCom i strategisk ledelse

University of Johannesburg
PhD
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den studerende skal udvikle anvendte og højt specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generel ...

Læs mere