PHDSTUDIES

Deltid Strategisk ledelse -programmer, Søg efter den bedste Strategisk ledelse programmer her! - Strategisk ledelse

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Feltet af strategisk ledelse dækker emner, der hjælper enkeltpersoner forberede sig på at påtage sig ledende stillinger i erhvervslivet. Studerende vil lære betydningen af ​​kommunikation og erhvervsstruktur, foruden emner som organisationspsykologi og jura.

Deltid Strategisk ledelse Programmer: Søg her for Strategisk ledelse -programmer. Få alle skole og Deltid Strategisk ledelse oplysninger directely, spare tid og kontakte Strategisk ledelse indlæggelser her!

2 Resultater i Strategisk ledelse Filter

Doktorgrad i strategisk planlægning

Atlantic International University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Programmet Doctorate of Strategic Management (BA) forbereder de studerende til en karriere med at styre organisatoriske ressourcer i regeringen, profit og non-profit organisat ...

Læs mere

Phd i strategisk ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online

PhD i Strategic Management fokuserer på kursus arbejde, der beskæftiger sig med grundlæggende teorier, der har betydning inden for strategisk ledelse.

Læs mere