$close

Filtre

Se resultater

Studier i social bæredygtighed-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Der gives en ph.d.-studerende til personer, der har demonstreret deres avancerede viden inden for et valgt studieområde. For at opnå den grad, skal enkeltpersoner færdiggøre en afhandling baseret på original forskning i et specialiseret studieområde. Hvad er en PhD i Social Sustainability Studies? Dette program er designet til at forberede eleverne på en karriere inden for en række områ… Læs mere

Der gives en ph.d.-studerende til personer, der har demonstreret deres avancerede viden inden for et valgt studieområde. For at opnå den grad, skal enkeltpersoner færdiggøre en afhandling baseret på original forskning i et specialiseret studieområde.

Hvad er en PhD i Social Sustainability Studies? Dette program er designet til at forberede eleverne på en karriere inden for en række områder som uddannelse, social retfærdighed, administrativ ledelse og uddannelse. I løbet af dette program kan eleverne lære om bæredygtige metoder ved at gennemføre forskning og læring på tværs af discipliner, nationaliteter og kultur. Kurser kan omfatte en mere global vision for bæredygtige metoder, men nogle instruktører kan vælge at fokusere på miljøproblemer, som de vedrører en nation. Under deres studier kan eleverne udvikle en dybere forståelse af forholdet mellem natur, mennesker og økonomi.

Kandidater fra dette program har tendens til at være velafrundede og kan have en række tværfaglige færdigheder og egenskaber som kritisk tænkning, medfølende beslutningstagning og stærke forskningsfunktioner. Hver af disse færdigheder er overførbar og kan hjælpe enkeltpersoner med at udøve personlige ansvar i forskellige situationer.

Udgifterne til en ph.d. varierer drastisk, og enkeltpersoner kan forvente placeringen af ​​deres valgte skole og programmets varighed for at påvirke de samlede udgifter til undervisning. Enkeltpersoner bør udføre deres forskning, før de ansøger om et program.

Der er et voksende behov for bæredygtighedseksperter, og kandidater fra programmet kan finde ud af, at der ikke er mangel på jobmuligheder. Industrier, der kan drage nytte af en ph.d.-studerende i samfundsstudier, kan omfatte regering, uddannelse, produktion, erhvervsliv, internationale relationer, offentlig administration, parker og rekreative aktiviteter og den grønne industri. Dem, der besidder en sådan grad, kan blive miljøpolitiske direktører, internationale korrespondancekommunikatorer, ledere og revisorer.

Flere læringsinstitutioner begynder at tilbyde bæredygtige studier, men hvor en elev i sidste ende ender afhænger af placering og budget. Online kurser er bekvemme, fordi enkeltpersoner kan fortsætte med at arbejde, mens de lærer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Nipissing University
Toronto, Canada

Funderet i forbindelse med en post-moderne samfund, og som erkender betydningen af ​​flere perspektiver, denne Ph.D. program i pædagogisk Bæredygtighed vil forberede de studer ... +

Funderet i forbindelse med en post-moderne samfund, og som erkender betydningen af ​​flere perspektiver, denne Ph.D. program i pædagogisk Bæredygtighed vil forberede de studerende fra en række forskellige områder. -
PhD
Fuldtid
Engelsk
på universitet