$close

Filtre

Se resultater

Sundhedsforvaltning-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En studerende kan indgå i et ph.d.-program efter at have afsluttet en bachelor, en bacheloruddannelse eller en MA. Ph.d. er en af ​​de højeste grader, og eleverne skal gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt, der bidrager med noget originalt og vigtigt for menneskelig viden. Hvad er en ph.d. i Heath Care Management? Studerende, der forfølger denne grad vil lære både aspekter af p… Læs mere

En studerende kan indgå i et ph.d.-program efter at have afsluttet en bachelor, en bacheloruddannelse eller en MA. Ph.d. er en af ​​de højeste grader, og eleverne skal gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt, der bidrager med noget originalt og vigtigt for menneskelig viden.

Hvad er en ph.d. i Heath Care Management? Studerende, der forfølger denne grad vil lære både aspekter af patientpleje og erhvervskomponenterne i sundhedssektoren. Der er en række områder, som man kan specialisere sig i, for eksempel folkesundhed, der fokuserer på at finde løsninger på folkesundhedsproblemer. Sociale og adfærdsmæssige sundhedsvidenskaber er bekymrede over, hvordan menneskelig adfærd og sociale faktorer påvirker folkesundheden. Andre specialiseringer er mere fokuserede på de økonomiske aspekter af sundhedsforvaltningen.

Den forskning, der kræves for en ph.d. i Health Care Management, kan give eleverne stærke problemløsningskompetencer, som er nyttige i enhver karriere. De kan også lære at optimere sundhedsfaciliteterne, hvilket gør dem værdifulde. Studerende kan øve lederskab og ledelsesmæssige færdigheder, der kan føre til højere lønninger.

Omkostningerne ved at opnå en ph.d. afhænger af, hvor mange år en studerende tager for at afslutte og universitetets uddannelse deltager. Nogle skoler kan hjælpe eleverne med omkostninger ved at yde stipendier, undervisningsstillinger og stipendier.

Med en ph.d. i Health Care Management er eleverne placeret til at fungere som administratorer i mange virksomheder og organisationer inden for sundhedssystemet. De kan fungere som en sundhedsinformationschef, der beskæftiger sig med lægejournaler eller som en klinisk lederhåndteringsbudget for en hospitalsafdeling. Hospitaladministratorer overvåger sundhedsvæsenet og sørger for, at protokoller følges i lægehjælp. Studerende kan også arbejde som plejehjemschef, der tager sig af økonomi, indlæggelser og ledelse.

Man kan studere for ph.d. i Heath Care Management på universiteter over hele verden. Hvis lokale universiteter ikke tilbyder programmer, er online-programmer en mulighed. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Bond University
Robina, Australien

The Doctor of Philosophy giver dig forskning ekspertise samt overførbare færdigheder, som vil forberede dig for både akademiske og udøvende karriere i den akademiske verden, f ... +

The Doctor of Philosophy giver dig forskning ekspertise samt overførbare færdigheder, som vil forberede dig for både akademiske og udøvende karriere i den akademiske verden, forskning og industri. -
PhD
Fuldtid
208 uger
Engelsk
Jan 2022
på universitet