PHDSTUDIES.DK

PhD i Sverige - PhD-uddannelser i Sverige

Ph.d.-studerende stræber efter at opnå storhed i deres respektive områder bør overveje programmer til en PhD i Sverige. Højt motiverede kandidater er parate til at være uafhængige forskere, hvis de får et betydeligt potentiale til at offentliggøre arbejde selvstændigt og til at vinde betydelige erfaring med undervisning i løbet af deres studier.

Kandidater opnå deres ph.d. i Sverige vil fordybe sig i et levende, uddannelsesmæssigt drevet kultur, rig på historie og tradition. En ph.d. i Sverige vil give kandidaterne mulighed for at vokse og opbygge viden i de store metropolitter, der giver en høj livskvalitet og et stærkt fundament for andre ph.d.-forskere, professorer og fagfolk.

Der er mange universiteter at vælge imellem for de ph.d. i Sverige, der fungerer bedst til dine læringsbehov, hver institution normalt udvikle en specialisering som følge af et veletableret samarbejde med de lokale industrier og erhvervslivet.Disse universiteter tilbyder ph.d.-programmer, der hjælper ph.d.-kandidater specialisere sig i et område af undersøgelse, må ikke udbydes på andre institutioner. For at finde den PhD i Sverige i dit fagområde, skal du rulle gennem indstillingerne nedenfor!

resultater fundet Filter

Phd i finansiering

Stockholm School of Economics
på universitet 5 år August 2020 Sverige Stockholm

Forskning tiltrækker mennesker af forskellige årsager: frihed og fleksibilitet i arbejdet, udfordringen med at løse problemer, stimulerende miljø for intelligente mennesker, muligheden for at rejse verden og møde med lyse sind, den sande fascination af forskning og udfordring til at udvikle tanke lederskab på et bestemt område. Individuelle forskelle ansporer kreativitet og talentdrev ændres.

Phd i økonomi

Stockholm School of Economics
på universitet Fuldtid 5 år August 2020 Sverige Stockholm

Ph.d.-studiet i økonomi ved Handelshøjskolen i Stockholm kombinerer fordelene ved en lille afdeling med tæt og uformel forbindelse til fakultetet med bredden af ​​kurser og seminarer, der er forbundet med en større afdeling.

Ph.d. i erhvervsøkonomi

Stockholm School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Sverige Stockholm

Ph.D. Program i Business Administration ved Stockholm School of Economics (SSE) forbereder vores kandidater til at være succesfulde forskere eller fremme i deres valgte karriere. Ph.d.-programmet fremmer tæt samspil mellem studerende og fakulteter, og hver ph.d.-studerende tilhører en forskningsgruppe med speciale i et bestemt forskningsområde. SSE's fakultetets medlemmer er aktive inden for erhvervsøkonomi og fremragende lærere, der holder sig ajourførte i deres fagområder gennem forskning og offentliggørelse.

Phd i maritime anliggender

World Maritime University
på universitet Fuldtid 3 - 6 år September 2019 Sverige Malmö

World Maritime University (WMU) blev oprettet af FN's Internationale Søfartsorganisation i 1983 og er IMO's top institution for efteruddannelse og forskning på maritime område.