Filter
PhD
Sydafrika Alice Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Alice - PhD-uddannelser i Alice PhD, Alice

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

PhD Alice - Tag din PhD i Alice. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Sydafrika
Alice
Studietype
Hastighed
University of Fort Hare

Ph.d.-graden i økonomi grad program gør det muligt kandidater til at vælge et forskningsemne fra ethvert område af specialisering i økonomi, såsom generelle økonomi, tran ... [+]

Ph.d.-graden i økonomi grad program gør det muligt kandidater til at vælge et forskningsemne fra ethvert område af specialisering i økonomi, såsom generelle økonomi, transportøkonomi og finansielle markeder.

[-]
Sydafrika Alice
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk