PHDSTUDIES

PhD Chiayi City - PhD-uddannelser i Chiayi City PhD, Chiayi City

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med udenlandske universiteter, og disse er en god måde at opleve livet i Taiwan.

Chia Yi er en legendarisk by med mange gode universiteter, udstyre Taiwan studerende med viden og færdigheder. Nogle af de universiteter i denne by inkluderer Tatung Institute of Commerce og Teknologi, Nanhua University og National Chung Cheng University.

PhD Chiayi City - Tag din PhD i Chiayi City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.D i elektroteknik

National Chung Cheng University
PhD
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 uger
Engelsk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen, som giver akademisk uddannelse for studerende sigter mod at forfølge en akademisk karriere i elektroteknik ved højere læreanstalter eller forskningsinstitut ...

Læs mere