Filter
PhD
Taiwan Chiayi City Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Chiayi City - PhD-uddannelser i Chiayi City PhD, Chiayi City

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med udenlandske universiteter, og disse er en god måde at opleve livet i Taiwan.

Chia Yi er en legendarisk by med mange gode universiteter, udstyre Taiwan studerende med viden og færdigheder. Nogle af de universiteter i denne by inkluderer Tatung Institute of Commerce og Teknologi, Nanhua University og National Chung Cheng University.

PhD Chiayi City - Tag din PhD i Chiayi City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Taiwan
Chiayi City
Studietype
Hastighed
National Chung Cheng University

Ph.d.-uddannelsen, som giver akademisk uddannelse for studerende sigter mod at forfølge en akademisk karriere i elektroteknik ved højere læreanstalter eller forskningsins ... [+]

Institut for Elektroteknologi på National Chung Cheng University startede som en kandidat institut i juli 1990, og bacheloruddannelse blev etableret i 1992. Ph.d. program og en anden bachelor klasse blev tilføjet i 1993 og 1999, hhv. Det er en af ​​de bedste institutter i Taiwan for undervisning og uddannelse af fagfolk i elektroteknik.

Ph.d.-uddannelsen, som giver akademisk uddannelse for studerende sigter mod at forfølge en akademisk karriere i elektroteknik ved højere læreanstalter eller forskningsinstitutioner, er skræddersyet til at passe til elevernes forskellige behov i deres fremtidige akademiske forskning. Med vejledning fra rådgiverne, er læseplaner designet til bedst tilpassede studerendes behov i deres fremtidige forskning retning.... [-]

Taiwan Chiayi City
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 5 uger
på universitet
Læs mere på dansk