$close

Filtre

Se resultater

Teknologiledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Fremtidsudsatte studerende, der vælger at drømme store, kan finde sig i at stræbe efter at opnå en ph.d. Også kendt som doktor i filosofi, er denne eftertragtede anerkendelse bredt betragtet som et af de højeste niveauer af grader tildelt i et flertal af lande. Hvad er en ph.d. i teknologiledelse? At tjene denne doktorgrad kan forbedre elevernes evner inden for ressourceforvaltning. Afhæn… Læs mere

Fremtidsudsatte studerende, der vælger at drømme store, kan finde sig i at stræbe efter at opnå en ph.d. Også kendt som doktor i filosofi, er denne eftertragtede anerkendelse bredt betragtet som et af de højeste niveauer af grader tildelt i et flertal af lande.

Hvad er en ph.d. i teknologiledelse? At tjene denne doktorgrad kan forbedre elevernes evner inden for ressourceforvaltning. Afhængigt af det valgte fokusområde kan man opnå bedre viden om realtidssystemer, integrerede kredsløb, sensorer, kommunikation og netværk. En bred vifte af specialiseringer findes inden for dette uddannelsesområde, herunder indlejrede systemer, robotik og fotoniske teknologier.

Kandidater med en ph.d. i teknologiledelse kan nyde forbedrede videnskabelige og tekniske færdigheder, der kunne gavne dem i deres valgte erhverv. De kan også se en forbedring af deres evner til at styre og skabe deres egen forskning.

Mange studerende, der indskriver sig i en ph.d.-uddannelse, kan begå et gennemsnit på fire til syv års uddannelse. Udover hvor lang tid det tager en ph.d.-studerende at gennemføre sin uddannelse, vil det land, hvor uddannelsen er opnået og den valgte skole, bestemme omkostningerne ved skolegang. Kontakt skoler til økonomisk information er altid en solid idé.

Efter at have afsluttet en ph.d. i Technology Management program, kunne kandidater vælge at udforske karriere i en lang række faglige arenaer. Afhængigt af ens interesser og særlige færdigheder efter graduering kan ph.d.-indehavere finde sig i stillinger som f.eks. Computersystemanalytiker, computerstøttespecialist, computer softwareingeniør, computerprogrammerer eller ledelsesinformationssystemer direktør.

Mange kan opleve, at online-programmer er en solid form for deres uddannelsesmæssige ønsker. Fremtidige studerende vil sandsynligvis finde ph.d. kursus tilbud, der er både tæt på hjemmet og over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
MAS Education Institute
Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Det primære mål for ph.d. i Operational and Technology Management-programmet i Lincoln University College er at forberede kvalificerede studerende til karriere inden for under ... +

Det primære mål for ph.d. i Operational and Technology Management-programmet i Lincoln University College er at forberede kvalificerede studerende til karriere inden for undervisning og forskning på universitetsniveau og til ansvarlige stillinger i erhvervslivet og regeringen og give den studerende en sund konceptuel forståelse af et sæt forskningsværktøjer. -
PhD
Engelsk
på universitet