$close

Filtre

Se resultater

Teknologi Lausanne - Teknologi-uddannelser i Lausanne Teknologi, Lausanne

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel. Teknologi er bredt defineret som en samling af processer, der anvendes til at skabe varer eller tjenest… Læs mere

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Teknologi er bredt defineret som en samling af processer, der anvendes til at skabe varer eller tjenesteydelser. Teknologi henviser derfor til kundskab om sådanne processer, eller de processer, selv, som ofte indlejret i maskiner eller apparater.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Lausanne er kendt verden over for deres museer for Anvendt og fine kunst og otte store biblioteker, men også for verdensklasse uddannelse. Alle domæner af videnskaben er dækket, og man kan lære noget af business og økonomi, til sport, medicin og teknologi.

Teknologi Lausanne - Tag din PhD i Lausanne. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Schweiz
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
University of Lausanne Faculty of Social and Political Sciences
Lausanne, Schweiz

Doktorgradsuddannelsen i digitale studier, finansieret af schweiziske universiteter for perioden 2017-2020, blev oprettet på universitetet i Lausanne i januar 2017. Fra sit fø ... +

Doktorgradsuddannelsen i digitale studier, finansieret af schweiziske universiteter for perioden 2017-2020, blev oprettet på universitetet i Lausanne i januar 2017. Fra sit første eksistensår samlede dette program mere end tres ph.d.-studerende interesseret i digitale studier. Doktorandprogrammet i digitale studier tilbyder doktorander fra universiteterne i Lausanne, Genève, Fribourg, Neuchâtel, Basel, Bern og EPFL et rum til refleksion og deling omkring udfordringerne i digitale kulturer, samfund og humaniora. Designet som en forlængelse af Interfakultets Master i Digitale Humaniora ved UNIL, er dette ph.d. -program resolut tværfagligt og tilbyder at udvikle et tværgående perspektiv på digitaliseringens udfordringer inden for human- og samfundsvidenskab. -
PhD
Fransk
Feb 2022
på universitet