$close

Filtre

Se resultater

Teknologi Sevilla - Teknologi-uddannelser i Sevilla Teknologi, Sevilla

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge. Indarbejdelsen af ​​teknologi i det moderne samfund har ofte været årsag til den politiske og filosofiske debat. Den største bekymring er, om teknologi virkelig hjælper eller skader menneskeheden. Nogle hævder, at overf… Læs mere

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Indarbejdelsen af ​​teknologi i det moderne samfund har ofte været årsag til den politiske og filosofiske debat. Den største bekymring er, om teknologi virkelig hjælper eller skader menneskeheden. Nogle hævder, at overforbrug af teknologi er skadeligt for miljøet, mens andre mener, det er en nødvendig facet af den menneskelige udvikling.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Sevilla ligger provinsen Sevilla, som er en del af den autonome region Andalusien. Byen er et byområde med over 1 million indbyggere. Det har 3 offentlige universiteter.

Teknologi Sevilla - Tag din PhD i Sevilla. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Spanien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Universidad Loyola
Córdoba, Spanien +1 Mere

Loyola Universitys doktorgradsprogram i datavidenskab giver mulighed for at analysere og lære i dybden de innovative metoder, processer og teknikker inden for statistisk analy ... +

Loyola Universitys doktorgradsprogram i datavidenskab giver mulighed for at analysere og lære i dybden de innovative metoder, processer og teknikker inden for statistisk analyse, matematisk programmering og kunstig intelligens. Gennem en praktisk tværfaglig tilgang tillader programmet en videnskabelig tilgang til forskellige komplekse socioøkonomiske problemer gennem de teknikker, der tilbydes af datavidenskab. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
Spansk
Sep 2022
på universitet
Online