PHDSTUDIES

Deltid Teknologi i Thailand - Teknologi -uddannelser i Thailand Teknologi

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Indarbejdelsen af ​​teknologi i det moderne samfund har ofte været årsag til den politiske og filosofiske debat. Den største bekymring er, om teknologi virkelig hjælper eller skader menneskeheden. Nogle hævder, at overforbrug af teknologi er skadeligt for miljøet, mens andre mener, det er en nødvendig facet af den menneskelige udvikling.

Thailand (ประเทศไทย), officielt Kongeriget Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) er et land i Sydøstasien med kyster på Andaman Hav og Golfen af ​​Thailand. Hovedstaden Bangkok er i starten af ​​mange besøgende 'ruter, og mens en moderne by, det har en rig kulturarv.

Deltid PhD i Thailand - Tag din Deltid PhD i Thailand. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Teknologi, Thailand Filter

Phd - business informatik

Dhurakij Pundit University's International College
PhD
Jun 2021
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den hurtige løbende udvikling af informations- og kommunikationsteknologi hardware, firmware og software har væsentligt påvirket den måde, organisationer forvalter deres

Læs mere

Doktor i filosofi i teknologi

Asian University Thailand
PhD
Jun 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Ph.d.-doktorgradsprogrammet i teknologi fokuserer primært på kreativ forskning. Graduate studerende har mulighed for at arbejde tæt sammen med fakultetets medlemmer om en bred ...

Læs mere